7 Eylül 2014 Pazar

Anıl Tetik kimdir? Survivor All Star 2015



Anıl Tetik, Survivor yarışmasındaki tüm ünlere fark attı. Survivor yarışmasına gönüllüler arasında başlayan Anıl Tetik, ünlüler adasında bir kişinin eksik olması nedeniyle gönüllüler tarafından yapılan oylama ile ünlüler adasına gönderilmişti. Kısa sürede kendini sevdiren Anıl Tetik tüm ünlüleri geride bırakarak hayran rekoru ile birinci sıraya yerleşti.

Motor sporlarındaki başarısıyla ve Survivor’a yarışmacı olarak katılmasıyla dikkatleri üzerine çeken yakışıklı yarışmacı Anıl Tetik hakkında merak ettiğiniz ayrıntılar aşağıdaki yazımızda mevcuttur.

Anıl Tetik Kimdir? Mini Biyografi ve Resimleri:

Doğum Yeri: İstanbul
Doğum Tarihi: 10.06.1990
Burcu: İkizler
Memleketi: Kırklareli
Mesleği: Öğrenci, Motor Sporları Yarışçısı, Turizm Taşımacılığı, (Gelecekte oyuncu)
Tuttuğu Takım: Galatasaray



Anıl Tetik, 1991 İstanbul Küçükçekmece doğumludur. Kadir Has Üniversitesi’nde Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünde öğrencidir. Şu an halen 4. sınıfta okumaktadır. Çocukluğundan beri motor sporları hayalleriyle büyüyen Anıl’ın ailesi bu isteğine tehlikeli olması sebebiyle hep karşı çıkmıştır. 19 yaşına geldiğinde 100 kiloya ulaşmıştı, motor sporları için uygun bir kilo değildi sıkı bir diyet ve sporla dört ay gibi kısa bir sürede tam 25 kilo vermeyi başararak 75 kiloya düşmüştür. Artık kilo engeli kalmayan Anıl, çocukluk hayalini gerçekleştirmek için ailesini de ikna etmiştir. Amerakilı hocalardan aldığı bir aylık dersin sonunda başarısı ile dikkat çekmiştir. Bir çok yarışa katılıp iki kez Türkiye birinciliği ve son olarak Doğu Avrupa Pist Şampiyonası’nda da birincilik elde ederek üçte üç yapmıştır.


Bu başarıların hemen ardından Survivor yarışmasına katılmıştır. Survivor yarışmasına gönüllüler arasında başlayan Anıl bir kaç gün sonra ünlülerde bir kişinin eksik olması nedeniyle, gönüllüler arasında yapılan oylama sonucu ünlüler adasına gönderilmiştir.

Anıl Tetik’e göre bir bayanda olması gereken özellikler?
Dış görünüş önemli tabi ki ama benim için daha önemlisi iç güzelliğidir. Sarışın, kumral veya esmer olması hiç önemli değil, aile terbiyesi almış, iç güzelliği ve birazda dış güzelliği olması yeterli.

Anıl Tetik, Ne tür müzikler dinlemeyi seversiniz?
Rock müzik hariç kulağa hoş gelen her türlü müziği dinlerim. Türk sanat müziği, rap, pop, hip-hop her türü dinleyebilirim.

Anıl Tetik, hayranı olduğun şarkıcılar var mı?
Tabiki var. Murat Boz’un şarkılarını çok severim. Yabancılardan da Rihanna’yı çok beğeniyorum.

Anıl Tetik, hayalini kurduğunuz bir meslek var mı?
Geçmişte uçak pilotu olmayı istiyordum. Bu yüzden ingilizcemin çok iyi olması gerektiğini biliyordum. Üniversite eğitimimi de bu yönde almak için Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümüne girdim. Fakat daha sonra bu isteğim değişti. Allah izin verirse bu yarışma bittikten sonra oyunculuk üzerine eğitimler alıp, oyuncu olmayı istiyorum.







VE ŞİMDİ SURVIVOR ALL STAR 2015'TE!
Sayfayı Paylaş: :

0 yorum:

Yorum Gönder